Info 2006

Beste Sportvriend.

Hierbij enige informatie omtrent onze vereniging Auto Cross Club “de Mustangs.”
Wij zijn opgericht in 1971, en sindsdien actief met de autocross sport bezig.
Onze vereniging telt momenteel 45 leden, waarvan Ī 10 actieve coureurs,
8 officials ( met Nationale Licentie ) maar ook een aantal werkende leden zonder wie een vereniging niet kan functioneren. In de eerste jaren puur Regionaal, maar vanaf 1979 ook op Nationaal niveau. Wij zijn nog steeds de enige autocross vereniging in Limburg die op Nationaal niveau, en onder auspiciŽn van de K.N.A.F. (Knac. Nationale. Autosport. Federatie.) rijden.

A.C.C. ”de Mustangs” is vanaf haar oprichting een zeer succesvolle vereniging geweest, In de loop van de jaren heeft zij beslag weten te leggen op zeer groot aantal overwinningen en goede klasseringen, zowel nationaal maar ook internationaal.
Sinds 1985 organiseren wij op regionaal niveau, zowel voor de wedstrijd-coureur maar ook voor de recreatie-coureurs trainingen.

Wij hebben de beschikking over een vaste trainingsbaan met hinderwetvergunning, waar 10 keer per jaar wordt gereden in wedstrijd verband. Het voordeel van deze trainings wedstrijden is, dat zowel de beginnende coureurs maar ook wedstrijd coureurs hierbij zeer veel ervaring en wagenbeheersing op kunnen doen.

De mogelijkheid om jonge en beginnende coureurs met autocross wedstrijden vertrouwd te maken is zeer belangrijk, voor de vereniging, en ook om deze tak van autosport in stand te houden.

Een ander voordeel van deze trainingsbaan is verder dat we op een simpele manier de baan anders kunnen indelen om de trainings-wedstrijden spectaculair te houden. Er zijn ook mogelijkheden om de crosswagens te stallen. Onze officials zorgen voor een goed verloop van de trainingen, maar werken ook als officials bij de wedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap.

Als vereniging doen wij allerlij dingen om ons te promoten zowel Regionaal maar ook Nationaal.
Auto Cross is op verschillende niveaus te bedrijven, ook wanneer je alleen de trainingen rijdt,

Ook voor de jeugd zijn er mogelijkheden om met deze sport te starten.
Hebt U interesse in deze sport, of wilt U alleen meehelpen bij het organiseren, dan bent U ook van harte welkom bij onze vereniging.

Wilt U meer informatie vraag het dan gerust, wij zullen U dan graag verdere uitleg geven.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met de voorzitter.

Namens A.C.C. "de. Mustangs"

Jan Weijers.(voorzitter)

Telefoon: 0485-517401 (na 18.00 uur).

voor verder info mail naar: info@accdemustangs.nl